Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Treffeillä Hattaraisen kanssa

Lauantai alkoi ihan superilla yllätyksellä. Ponnari pakkasi meidät autoon ja ajoimme koirapuistoon. Ehdimme kirmata keskenämme vain hetken kun paikalle kurvasi auto ja autosta loikkasi ihanainen Fergie Hattarapää. Tuli sieltä autosta Tanjakin mutta meitä ei paljon muu kiinnostanut kuin Hattara.. Aikamoista tantereen tärinää kun painoimme perä kanaa pitkin puistoa. Ei kuulkaa haitannut yhtään vaikka satoi vettä. Fergie oli kiinnostuneempi Anguksesta kuin minusta ja välillä meitsin oli pakko hiukan komentaa Angusta kauemmas. Kun seura on mukavaa niin aika menee ihan siivillä. Yks kaks oli hurahtanut jo puolitoistatuntia ja meistä alkoi olla veto pois. Kotiin päästyämme jouduimme suihkuun, sen verran tuli kierittyä märässä hiekassa.. Suihkun jälkeen vetelimme aamiaiset napoihimme ja kiipesimme sohvall nukkumaan. Toivottavasti pääsemme tuollaisille treffeille toistekin!

Ei kommentteja: