Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä


Meitsille on tullut pakottava tarve pissata lirauttaa aina siihen, mihin Angus on juuri nostanut jalkaansa. Homman tekee haastavaksi se, että en vielä nosta jalkaa muuta kuin satunnaisesti ihan vahingossa. Onneksi nokkelat pärjäävät ja keksivät keinon toteuttaa pakkomielteitään.. Kun Angus nosti jalkaansa kiveä vasten niin meitsi hypätä pompsautti itsensä kiven päälle ja lorotteli menemään : ) Seinien vierustat ovat hankalia mutta onneksi takajalat taipuvat hyvin sivuille..
Yhtenä päivänä kyllästyimme huonekalujen järjestykseen ja päätimme hiukan mööbleerata. Angus puski sohvapöydän keittiöön, ihan jääkaapin oven eteen. Angus varmaan ajatteli, että kun ruoka tulee kerran jääkaapista, olisi vaan fiksua, että pöytä on siinä mahdollisimman lähellä. Meitsi taas kyllästyi parvekkeen tuolien järjestykseen ja päätti hiukan parannella parvekkeen feng shuita. Roudasin kaksi tuolia lähemmän kaidetta, lisää tarkkailupisteitä meitsille ja Angukselle : ) Niin ja toin tuolien päällä olleet huovat sisälle, yhden omaan ja toisen Anguksen sänkyyn. Ajattelin että syksy on tulossa ja silloin voi tarvita peittoa nukkuessa.

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

voi hyvänen aika mitä sisustussuunnittelijoita nää teidän herrat on :)

Unto kirjoitti...

Joo, pojat haluaa selkeesti vaikuttaa sisustukseen ihan itse :)