Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 9. elokuuta 2011

Minski kävi kylässä

Sunnuntaina saimme Minskin kylään, jee jee! Minski oli ollut hiukan reissussa ja saimme tuliaisiksi skottiruutuiset huivit. Angus ei oikein halunnut pitää huivia kaulassa mutta meitsiä moinen ei haitannut. Tosin yritin syödä Anguksen huivin kun sitä ei kerran pidetty kaulassa. Minski toi meille tietystikin herkkuja ja istuimme kuin kuolaavat patsaat Minskin edessä herkullisia lihapullia syöden. Kun herkut loppuivat, tungin varoiksi pääni Minskin kassiin tarkastaakseni, ettei sinne vahingossa vaan jäänyt yhtään namia… Kiehnasimme Minskin jaloissa ja sylissä maksimoidaksemme rapsutukset, silitykset ja taputukset.
Lähdimme saattamaan fillarilla tullutta Minskiä kotiin ja saimme niskaamme sellaisen sadekuuron että mikään määrä ravistelua ja päristelyä ei kuivattanut turkkia. Onneksi kesäsade on lämmintä ja virkistävää. Meitsi ihmetteli Minskin fillarin etupyörää ja yritin koko ajan leikkiä sen kanssa. Pyörä vaan ei innostunut ja meinasi koko ajan tulla meitsiä päin. Tylsä vekotin. Nuohottuamme ojassa, metsässä ja pitkässä heinikossa kotiin päästyämme oli suihkun aika. Melko mutaista vettä sinne viemäriin kyllä valuikin, yöks! Angus tosin oli sitä mieltä että tällainen koko ajan suihkussa käyminen ei ole ollenkaan koirien puuhaa ja tyyppi yrittikin parhaansa mukaan karata suihkusta saunaan. Ei kummoistakaan menetystä asiassa, Ponnari on ihan poliisi näissä jutuissa.

Ei kommentteja: