Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Perjantaina Ponnari tuli aika myöhään kotiin ja heti tultuaan nappasi hihnat käteen ja lähti meidän kanssa ulkoilemaan. Ensi alkuun reitti oli ihan tuttu mutta sitten pääsimme ihan uusille kulmille. Matka kulki pitkin hiekkatietä, peltoa, metsää ja lopulta kävelytietä. Kävelytie oli kaikessa kapeudessaan hiukan haastava, varsinkin kun polkupyöriä tuli vastaan aika tiheästi ja me riekkuapinat emme ihan aina malta kulkea juuri tuossa ulkoiluttajan jalan vieressä.. Kävelimme aika pitkän pätkän Turkuun ennen kuin yhdelle bussipysäkille pysähtyi tutun näköinen auto. Partahan se siinä, noukki laumansa kyytiin. Eikä yhtään liian aikaisin. Meitsi on niin pieni vielä että oli ihan liian pitkä lenkki, seuraavalla kerralla jään kyllä kotiin ja Ponnari saa lähteä Anguksen kanssa noin kauas kotoa.

Lauantaina parta meni jo aamuksi töihin ja Ponnari lähti samaa matkaa omiin humputuksiinsa. Saimme siis olla ihan rauhassa kahteen pekkaan kotona muutaman tunnin ja aika kuluikin päivätirsoista nauttien. Ponnarin tultua kotiin saimme pari uutta lelua jotka Nynneli oli meille ostanut. Saimme piiiitkään ja monijalkaisen madon sekä hiukan ilmoja pihalle päästäneen jalkapallon. Tartuimme molemmat heti matoa eri päistä kiinni ja aloimme kisailla madon herruudesta. Pientä ratinaa kuului mutta ihmeen hyvin tuo tuhatjalkainen kesti. Illan mittaan toki jalkoja irtosi, oiskohan irtojalkojen saldo ollut 7 nukkumaan mentäessä : )

Ei kommentteja: