Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 12. elokuuta 2011

Nak nak Nakkila

Torstaina lähdimme puolilta päivin ajelellu ja määrän- pääksi paljastui Nakkila. Tuli meitsinkin jalkoihin vauhtia kun mietin heti autosta pois hypätessä, että mitähän herkkuja meille on ostettu.. Parta ja Ponnarikin hengailivat hetkisen Nakkilassa ennen kuin lähtivät viemään Nakkilan Isännän autoa huoltoon. Me pojat pistimme sillä välin hulinaksi ja revimme kappaleiksi pari lelua, kyttäilimme parvekkeelta pihan tapahtumia, leikimme tennispalloilla ja seurasimme Nakkilan Emäntää herkeämättä. Salaisuudeksi jää taas se, paljonko ja millaisia herkkuja napoihimme vetelimme. Kotona olikin aika ottaa kunnon tirsat, eihän kukaan nyt kyläillessä nuku :) Iltalenkillä puolilta öin alkaa olla muuten ihan huisin pimeää. Ei ole kummoinenkaan näkyvyys, varsinkaan kun täällä seuduilla ei ole katuvalot päällä. Onneksi pimeys ei haittaa uutisten lukemista tai muutakaan ulkona puuhastelua :)

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Minne nakit on hävinneet, kun ei ole näkyny blogipäivityksiä ?

Unto kirjoitti...

On ollut hiukan kirjurilla kiirusta.. Vaasassa vietetyn viikonlopun teksti on viittä vaille valmis, joskos ens viikolla tulis jotain valmista :)