Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Lemmy lampputolppa


Meitsin pitäisi nyt tosissaan alkaa leventyä, olen niin kapoinen että Angus luuli minua lampputolpaksii ja nosti koipeean meitsiä vasten. Siinä sitä sitten ulkoiltiin, toinen etujalka ylhäältä alas asti märkänä. Hiukan voisi Anguskin katsoa mihin pissailee.. No, onneksi tällaisiin onnettomuuksiin auttaa suihkussa käynti :)
Nakkilan Isäntäkin kävi meillä kylässä maanantaina ja koitimme kovasti kiivetä molemmat Paapan syliin mutta melkein yhteen ääneen Parta ja Ponnari kielsivät moiset puuhat. Blääh! Muutoin viikko on kulunut tavalliseen tapaan; painien, riekkuen ja hiukan keppostellen. En nyt paljasta kumpi meistä on tehnyt mitäkin mutta hampaidemme voiman on saanut kokea pleikkarin ohjain ja Ponnarin pappan talvisodassa käyttämä lääkintämiehen puinen arkku.. Johan tässä onkin oltu tuhoamatta mitään, jo se oli aikakin aloittaa :)

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

toivottavasti nämä herra sisustussuunnittelijat jättävät huonekalut jatkossa rauhaan !!!

Unto kirjoitti...

Joo, ois ihan suotavaa että alkanut pureskeluvimma loppuisi jo alkuunsa..