Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Voi pyhä jysäys kun kirjuri on ollut laiska..


Viime viikolla olimmekin hiukan retkillä. Antibiootit purivat kuumeeseen eikä sen suurempaa vikaa löytynyt joten uskaltauduimme kesäretkelle. Keskiviikkona ajoimme Helsinkiin poseeraamaan valokuvaajalle. Jenni Kaurila Studio Nevianilta kuvasi meitä molempia erikseen ja yhdessä ja tämän jutut kuvat ovatkin Jennin ottamia. Yhteiskuvat eivät tainneet onnistua ollenkaan kun emme malttaneet pysytellä paikoillamme yhtä aikaa tai ainakaan tarpeeksi lähellä toisiamme. Kuvauksen aikana Parta ja Ponnari oppivat jotain uutta meitsistä. Nimittäin sen, että meitsin saa hyppimään ja loikkimaan kuin bokserin, jos pitele kädessään sellaista kissoille tarkoitettua keppiä jonka päässä on sellainen huiskula. Loikin takajaloillani kuin kenguru ja lopulta kaikki neljä tassua olivat ilmassa kun koitin saada ihanan lelun kiinni. Lopulta ahkera loikkiminen palkittiin ja sain lelun hampaisiini. Kauaa ei lelu kestänyt mutta pelkkä keppikin oli kiva lelu. Angus ihastui matalasti röhkivään possuun ja kaveri yrittikin kiivetä pöydälle possua hakemaan kun Ponnari ei tajunnut sitä heti antaa. Kuvauksissa oli kivaa mutta ihan hitsin kuumaa. Lähdimmekin heti kun kuvat oli saatu otettua viilentymään ilmastoituun autoon. Ou jee! Treffasimme myös sukulaispoikamme Bramin ja kaveri onkin melkoinen komistus ja hurmuri.
Ulkoisten kuvien jälkeen ajelimme otattamaan Anguksesta hiukan sisäisiä kuvia. Angus on näes siinä iässä, että kyynärnivelet oli aika kuvata. Kaverin kuvat näyttivät hyviltä ja lääkkeistä tuli hyvät pöhinät. Angus hoippui kuin humalainen eikä katsekaan oikein tarkentunut. Autossa oli rauhallista kun nukutuksen jäljiltä Angus veteli sikeitä ja meitsihän nyt muutenkin nukkuu aina autossa. Sellainen keskiviikko.
Torstaina heräsimmekin Jalasjärveltä. Niin juuri, kuvausten jälkeen ajaa hurautimme paidannevalle Nakkilan emännän hemmoteltaviksi. Siitä lisää joku toinen päivä : )

Ei kommentteja: