Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Koiranpoika sairastaa..


Perjantaina Angus jätettiin ihan yksikseen kotiin kun meitsi, Parta ja Ponnari lähtivät käymään lekurissa. Meitsi oli jo torstaina ihan flaatti, ruoka ei maistunut eikä juominenkaan kiinnostanut. Meitsillä oli hiukan kuumetta ja vietinkin koko torstain lepäillen. Anguskin malttoi jättää meitsin rauhaan, poika osaa lukea koiraa aika kelvollisesti. Lääkärillä sain nestettä nahan alle ja lääkäri otti meitsistä verikokeita. Tulehdusarvot ja kaikki muukin oli ihan ookooo, en aristellut mitään paikkaa ja annoin lekurin tutkia itseni rauhallisesti istuskellen. Antibiootteja tässä nyt popsitaan ja toivotaan että tauti, mikä ikinä sitten onkaan, tajuaa lähteä kiitämään huitin tuuttiin täältä.Viikonloppu menikin rauhallisesti ulkoillen ja paljon nukkuen. Sunnuntaina kävimme Nakkilassa herkuttelemassa ja olinkin jo silloin taas oma ahmatti itseni.

Ei kommentteja: