Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Unto

Täällä on muisteltu Maailman parasta Ukkelia eli Untoa viime päivinä normaalia enemmän. Viime perjantaina Untamo olisi täyttänyt 3 vuotta ja tänään taas on Unton nimipäivä. Haavassa on päällä jo rupi mutta herkästi se haava vieläkin vaan aukeaa. Onneksi Parralla ja Ponnarilla on meidät.
Ensimmäisessä kuvassa Unto poseeraa viime kesänä komean saaliinsa kanssa Kuopion näyttelyiden jälkeen ja jälkimmäinen kuva on yksi Ponnarin parhaista otoksista Herra Ylikurtusta.

2 kommenttia:

lessu kirjoitti...

Ihana Unto-enkeli <3 Ihan kuin kuvat olis just otettuja,jos ei tietäisi...Herra Ylikurttula nauttii taatusti nyt kaikkien kaverien kanssa ihanista kesäpäivistä ja touhuavat kaikkee kivaa <3 Ja käy välillä moikkaamassa kotiväkeään,uskon näin :)Taitaa ainakin Unton Nellie-tytär seurata isänsä tassun jälkiä näyttelyissä :)On ihan Unton näköä tytössä,katselin kuvaa jollain sivulla...Oletteko pitäneet yhteyttä Unton lapsukaisiin?!Muistanko väärin,asuuko unton poika lähellä teitä?!!Ollaan vähän uteliaita,hih...Upeeta kesän jatkoa teidän poppoolle!!!

Riikka kirjoitti...

Voi UNTSI <3 ja miljoona sydäntä !
en yhtään ihmettele vaikka haava välillä aukeaa, aikaa tästä surullisesta tapauksesta on niin vähän, ja unto oli niiiiin speciaali !
Meilläkin kun syksy koittaa, koittaa myös poikien iskän kuolinvuosipäivä :(