Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Helteistä menoa

Helteet ovat olleet sellaiset, ettei täällä ole tehty paljon mitään. Päivälenkillä ainoa hiukan viileämpi paikka on metsä ja siellä onkin vietetty aikaa. Ensimmäiset mustikat ja mansikat on bongattu ja maistettu, kyllä metsässä on maukasta : ) Yhtenä yönä kävimme koirapuistossa hiukan juoksentelemassa, yhden aikaan yöllä oli just eikä melkein sopiva lämpötila. Olimme ensimmäistä kertaa Kaarinan koirapuistossa eikä se ollut yhtään hullumpi paikka. Helteet päättyivät eiliseen hurjaan ukonilmaan ja ukkosen ryökäle hajotti tästä talosta hissin. Lämpöä +30, ilmankosteus yli 70 ja ulkoilun jälkeen piti kävellä rappuset kutoseen asti. Meitsi ei tykännyt. Angus sai mukavasti harjoitusta rappusissa kulkemisesta ja nyt alkaa sujua jo ihan hyvin alaspäinkin meno. Ylöspäin ei le mitään ongelmaa, paitsi meitsillä. Koitin jarrutella ja jäädä tasanteille mutta kas kummaa, kukaan ei nostanut minua syliin ja kantanut ylös : ) Meitsikin alkaa osoittaa merkkejä isoksi pojaksi tulemisesta, takajalka on jo noussut muutaman kerran ja tyttöpissatessakin toinen takajalka vetää jo aika paljon sivuun. Vielä minusta tulee iso poika : ) Korkeudessa olen saanut Anguksen kkiinni, leveydessä on vielä kirittävää. Mutta Angus täyttääkin tämän kuun 12. päivä vuoden ja meitsi on silloin vielä vaille 9 kuukauden ikäinen, aikaa siis on. Eipä kai tässä ole mikään kiire kasvaa, kaikki aikanaan.

Ei kommentteja: