Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Onnea Angus!

Tiistaina 12.7. vietettiin hoitopoikamme Anguksen synttäreitä, tällä kertaa ihan oikeana päivänä :)
Masa-Pallopää nautti lahjoista ja maukkaasta kakusta, kuvattavana olosta taas ei niinkään :) Näin oikeana päivänä otetussa kuvassa päivänsankari on hiukan iloisemman näköinen kuin siinä harjoituskuvassa..

Yksivuotias ihana pallopää


Lahjaksi saatu Gigabite saa kyytiä


Päivänsankarin lahjapöytä

Ei kommentteja: