Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 14. heinäkuuta 2011

Party party party!

Keskiviikkona Anguksen juhlat jatkuivat kun sankaria tulivat juhlimaan Janetski ja tyttö-Kaitsu. Rapsutuksia ja herkkuja sateli ja teimmekin Anguksen kanssa sellaisen diilin, että meitsi kiehnää Janetskin ympärillä ja Angus Kaitsun.
Hyvin sujui tuo jako eikä tarvinnut kisata huomiosta kun molemmilla oli oma silittelijä. Ponnari sai keitellä rauhassa kahvit ja ottaa herkullisen tuoksuiset muffinssit uunista kun pyörimme ja hyörimme tyttöjen sylissä ja jaloissa.
Meinasimme Anguksen kanssa antaa pienen painiesityksen vieraille mutta emme jaksaneet oikein alkulämmittelyä pidemmälle. Janetski ja Kaitsu olivat paljon parempia kohteita energian tuhlailuun kuin ainainen painin myllerrys.
Kävimme saattamassa tytöt bussipysäkille ja saimme taas yhden uuden fanin. Kun bussi kurvasi pysäkille niin istuimme nätisti vieretysten Ponnarin jalkojen edessä ja tuijotimme silmää räpäyttämättä linja-autoa ja sinne kapuavia tyttöjä. Bussissa istui nainen joka katseli meitä leveästi hymyillen. Kun bussi lähti pysäkiltä jatkamaan matkaansa, uusin fanimme vilkutti meille ikkunasta ja katseli meitä ihan hurmioituneen näköisenä. Eipä tuo kai ihme ole, kukas nyt ei näin komeista kavereista menisi ihan sekaisin : )

Ei kommentteja: