Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Makeaa mahan täydeltä


Maanantaina olimme varsinaisia kyläluutia. Aamulla Parran herättyä lähdimme poikaporukassa ajelulle ja ensimmäinen pysähdyspaikka oli Nakkila. Nakkilan väki oli sitä mieltä että meitsi on kasvanut ihan julmetusti parin viikon aikana ja kaipa se on totta. Korkeus ja pituus on kohdillaan, nyt kasvetaan leveyttä :) Nakkilassa nautiskelimme herkkuja ja leikimme Nakkilan emännän kanssa kivoja leikkejä. Kyllä mummulassa on kivaa!
Nakkilasta ajoimme Minskilään Minnan lellittäviksi. Minskillä oli meitä kuulemma ihan kamalan hirmuinen ikävä kun emme ole tainneet pariin viikkoon nähdä. On kuulkaa aika kivaa olla tykätty :)
Jäimme Minskin luo hengailemaan siksi aikaa kun Parta hoiteli jotain asioita kylillä, ei hullumpaa.. Työpäivän mittainen sosiaalisuus ja herkuista pingottavat mahat saivat nämä pojat vaipumaan heti kotiin päästyämme unten maille. Tasatahtinen kuorsaus täytti makuuhuoneen kun painuimme kodin viileimpään ja pimeimpään paikkaan tupsluureille.
Aika huppu aloitus viikolle!

Ei kommentteja: