Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 30. kesäkuuta 2011

Hellepäivissä parasta on yö.

Ja jäiset luut.
Pariin päivään ei olla paljon muuta tehty kuin maattu lattialla mahdollisimman viileässä paikassa ja läähätetty. Öisellä ulkoilukeikalla jaksaa jo hiukan riekkuakin mutta päivät menevät kyllä ihan siestaa vietellen. Onneksi jäiset luut viilentävät kivasti, samoin makuuhuoneessa oleva ilmastointilaite :)
Läähäpetterit kuittaavat taas tältä erää.

Ei kommentteja: