Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Siivouspojat vauhdissa

Torstaina Ponnarilla olikin vapaapäivä, jee jee! Parta meni ruokkimaan nälkäisiä ihmisiä ja me pojat jäimme Ponnarin avuksi siivoamaan. Ohjelmassa oli parvekkeen sohvan, kaikkien ovien ja seinien pesu. Ponnari pisti Häyrisen (joka on siis höyrypesuri) valmiiksi ja aloitti parvekkeen sohvan imuroinnilla. Heti kun imurin suulake koski sohvaan, hyppäsimme Anguksen kanssa molemmat sohvalle ihmettelemään uutta lelua. Saimme häädön sohvalta aika nopsasti mutta jäimme varmuudeksi parvekkeelle tarkkailemaan työn jälkeä. Kun oli Häyrisen vuoro käydä sohvan kimppuun yritimme taas päästä avustamaan töissä. Apu ei kelvannut ja ei auttanut kuin tyytyä katsojan rooliin. Onneksi keksin itselleni tekemistä ja nappasin pesuainepullon lattialta suuhuni ja kömmin aarteen kanssa olohuoneen sohvalle. Angusta taas kiinnosti Häyrinen niin paljon että tyyppi seurasi Ponnaria ja heti kun ovi tai seinä oli höyrytetty ja pyyhitty, Angus nuoli seinän niin korkealle asti kuin ylettyi. Lienee turha sanoa että siivous ei sujunut kovinkaan vauhdikkaasti kun pesun jälkeen seinä piti pyyhkiä uudestaan.. Eikä asiaa nopeuttanut yhtään se, että aina kun Ponnarin silmä vältti, meitsi pölli rätin tai pesuaineen tai Häyrisen suulakkeen. Onnistuin jemmaamaan Häyrisen tekstiilisuulakkeen niin hyvään paikkaan ettei Ponnari löytänyt sitä iltaan mennessä. Taitavaa touhua : )
Iltasella lähdimme Ponnarin kanssa ulos ja siellä odottikin yllätys! parta oli napannut kotimatkalla Minskin kyytiin ja ajaa hurautimme koirapuistoon hiukan riehumaan. Juoksimme lelujen perässä, kaivoimme kuoppia ja juoksimme hakemaan namia koirapillin vinkuessa. Angus on kyllä sellainen atleetti juostessaan kuin tuulispää että meitsi ei kyllä pysy perässä. Onneksi luen Anguksen liikkeitä melko hyvin ja oikaisen kaarteissa niin että pysyn perässä. Onneksi oli vettä mukana, janohan siinä leikkiessä tuli vaikkei aurinko paistanutkaan. Tunnin melskasimme puistossa, sitten ei ihmisten sietokyky enää riittänyt hirmuisen kokoisiin hyttysiin. Mitä lie sääskiä olivat, yöks!

Ei kommentteja: