Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 6. kesäkuuta 2011

Hoidossa taas!

Lauantaina lähdimme koko porukka samalla autokyydillä heti aamusta. Ensimmäinen pysäkki oli Parran työpaikka, seurueemme lukumäärän pudotessa kolmeen. Seuraavaksi ajoimme Nynnelin luo ja käppäilimme puistossa hetken. Angus ehti kuolata Nynnelin puseron ja hameen ihan klähmäisiksi nanosekunnissa mutta onneksi pesukoneet on keksitty : )

Nynnelin luota ajaa hurautimme Minskilään ja me pojat jäimmekin sinne. Ponnari halusi siivota rauhassa ja onneksi Minski ottaa meidät mieluusti hoitoon. Olimme kävelyllä ja teimme koirapuiston ohimarssin. Itse puisto oli täynnä kaikenlaisia pieniä räksyttäviä tyyppejä joten emme viitsineet poiketa sinne. Eikä sitä kuumalla ilmalla paljon jaksaisi juostakaan. Ulkoilun jälkeen olikin oiva hetki ottaa pienet nokoset ja nokosten jälkeen saimme nahkaluut pureskeltaviksi ja annoin Anguksen jopa syödä luutaan ihan rauhassa. Yleensähän meitsin on pakko hiukan härkkiä ja varastaa Anguksen luu. Noissa tilanteissa Angus vaan rauhallisesti hakee meitsin luun ja asettuu syömään sitä.

Meitsikin on hiukan päässyt ujoudestaan tehdä asioita muualla kuin kotikulmilla. Reippaana poikana jäin kykkimään keskelle autotietä asioiden tekoon. Siinä oli Minskillä tekemistä että sai jätökset kerättyä ja pidettyä meidät riekkuapinat kurissa jäämättä auton alle.
Ai niin, Minski oli ostanut uudet ruokakupitkin. Oli meinannut tyttö villiintyä kaupassa ja ostaa yhden jokaista väriä mutta sai kuitenkin hillittyä itsensä : )
Nyt kelpaa syödä ja juoda kun on Ferrarin punainen ja musta metallikippo liukuesteillä.

Ponnari tuli hakemaan meitä iltasella kotiin ja päästyämme kotiovesta sisään, seisahduimme molemmat eteiseen kuin naulittuna. Lieneekö ollut sohvanpesuaineen vai minkä haju joka sai meidät epäilemään että olimme tulleet väärästä ovesta sisälle. Seisoimme molemmat pitkän tovin kuonot kattoa kohden nuuhkien outoa hajua… Tai sitten se oli se puuttuva koiran haju joka sai meidät hämilleen : ) Onneksi ei vaadi paljoa saada taas koti karvaiseksi ja kuolaiseksi.

Ei kommentteja: