Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Rästipäivityksiä

Liekö helteet vaikuttaneet kirjurin koneella istumiseen vai mikä, on päivittelemättä muutamakin juttu.
Viime viikon torstaina meillä olikin kylässä melkoinen sortin sakki. Ponnarin tullessa kotiin mukana tuli Janetski, jee! Tytöillä oli muutama jäinen ja herkulliselta tuoksuva paketti matkassaan ja nehän kiinnostivat meitä melkein enemmän kuin Janetski. Paketeissa oli Angukselle hiukan lihaa ja lohta ja meille molemmille luita. Slurps! Angus kuulemma siirtyy syömään lihaa, kasviksia ja puuroa kun on jo niin iso poika, melkein vuoden. Kuulemma meitsikin vieroitetaan kuivamuonasta vuoden ikäisenä, en malttaisi odottaa! Kävimme ulkoilemassa ja hakemassa autosta ison laatikollisen vihanneksia ja kotiin päästyämme tulikin päivän toinen setti vieraita. Ovesta tupsahti Satu ja Elia plus Tanja ja Fergie (Librrani Flashy Fergie). Voi ilon päivää kun tajusimme Anguksen kanssa että meille tuli tanskalaista naiskauneutta kylään. Siinä oli Fergie Hattarapää hiukan helisemässä kahden innokkaan ihailijan välissä. Kotvasen kuluttua ovisummeri soi taas ja sieltä tuli treffien suomalaisvahvistus Rommel (Bullgrin's Lost in Translation ) omistajansa Sarin kanssa. Melkoista painia ja hulabaloota nämä treffit. Komisen tuntia mennä kirmasimme erilaisissa kokoonpanoissa ympäri kämppää. Välillä oli pakko käydä viilentymässä makuuhuoneessa ja parvekkeen vesikipotkin olivat kovassa käytössä. Oli myös hiukan komennettava Rommelia pois meitsin sängystä sekä Janetskin jaloista. Eihän se nyt käy että joku muu nauttii Janetskin rapsutuksia meitsin tontilla. Kun Ponnari komensi minua ja väitti että Rommelkin saa olla rapsutettavana niin kostoksi pissin Ponnarin jaloille. Olen kuulemma ihan Härski Hartikainen jolle on pidettävä tiukkaa kuria etten ala kukkoilla. No jaa, teinipojan testailua sanon minä.

Ei kommentteja: