Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Rästit, osa 2


Lauantaina naapuritalon Mr T tuli antamaan meitsille hieronnan. Olen hiukan jäykkä jöpökkä ja pieni ammattitaitoinen hieronta silloin tällöin tekee aika hyvää. Vaikka Mr T tuli vasta ysin aikaan illalla, oli hieronta melko hikistä puuhaa niin hierojan kuin hierottavankin osalta. Nätisti kuitenkin makoilin vetkutettavana, venytettävänä sekä möyhittävänä. Angus pikku koohottaja oli hieronnan ajan makkarissa koska muuten patterijänis olisi ollut koko ajan tunkemassa itseään sohvalle Mr T:n käsiteltäväksi. Paussin aikana tein pienen kepposen kun Ponnari ja Mr T olivat parvekkeella. Ensin olin tyyppien kanssa partsilla juomassa hiukan vettä mutta heti kun tyyppien silmä vältti, painuin sisälle. Mr T:n oluttölkki oli ikkunalaudalla ja reippaana sekä oluen himoisena poikana kippasin tölkin lattialle ja latkin sisältöä ihan muina miehinä suuhuni. Lyhyeen loppui sekin nautiskelu kun Ponnari siivosi ihanan juoman pois lattialta. Mälsää.
Hieronnan loputtua Anguskin pääsi tervehtimään Mr T:tä ja tervehtiminen oli taatun iloista ja kuolaista :) Virvokkeiden nauttimisen jälkeen kävimme saattamassa Mr T:n kotiin ja teimme samalla pienen iltalenkin. Viime viikon helteillä ainoa mukava ulkoilusää oli kyllä keskiyön jälkeen tai aamulla ennen kuutta. Muina aikoina oli hiukan liian hikinen meininki näiden lyttynokkien makuun.

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Kun loma juuri meillä alkoi, luulisin että meidänkin lenkkeilyt ajoitetaan puolen yön seutuville jolloin jaksaa vetää kunnon lenkit :) tosin tänäänkin täällä pohojosessa oli vain 12 astetta illalla lämmintä...varmaan yöllä on pakkasia :)