Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 20. kesäkuuta 2011

Onnea Angus! Tai sitten ei..

Juuri tulleen tiedon mukaan Anguksella onkin synttärit vasta 12.7. joten vietämmekin siis harjoitusjuhlia :)
Kuvan leijona on lahja Minskiltä ja sammakko lahja Nynneliltä. Leijona siksi että yhdennäköisyys Anguksen kanssa on melkoinen ja sammakko siksi, että Angus makoilee melkein aina sammakkona lattialla.
Synttäripojan poseeraus oli hiukan lyhytkestoista, tässä onnistunein kuva päivänsankarista:

Ja nyt siirrymme juhlimaan ulkotiloihin. Iltaa ja kakkua odotellessa..

4 kommenttia:

lessu kirjoitti...

Heh,just piti Ainon kans laittaa onnitteluja Angukselle ;))Nää on sit harjoitus onnittelut!!!Ja juhlia voi useampanakin päivänä!!!Angus on komee poika kera kravatin <3 Meidän Aino-neitikin täytti 1-vuotta 16.6 !!!<3 Kuvia olisi FB:ssa....Oikeen ihanan koiramaista kesää sinnepäin koko poppoolle!!!!!

Minski kirjoitti...

Höh ... no ehkä Angus on iloinen että onkin sitten hiukan nuorempi kuin luultiin. Ja kravattikuva on tosiaan hieno; ryhdikäs gentlemanni :)

Unto kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut Ainolle!
Hmm, mistäs niitä Ainon kuvia näkis?
Ja onneksi juhlat tai lahjat ei oo koskaan turhia, osataan nyt ainakin treenaamisen jälkeen juhlia oikein heinäkuussa :)
Täytyy myöntää että kravatti kaulassa Angus on todellakin ihan gentlemanni :)

Riikka kirjoitti...

Etukäteis onnittelut Angukselle !
Herra itse ei takuulla pistä pahakseen vaikka juhlia juhlittais useampaan otteeseen :)