Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 24. kesäkuuta 2011

Mihin ne tekstit oikein katoaa?

Jaa, täältähän on kadonnut taas tekstejä :(
Ponnarilla oli muutama valmis teksti tältä viikolta kuvia vaille valmiina, mutta tekstit ovat taas haihtuneet savuna ilmaan.. No, eipä niissä onneksi mitään ihmeellisyyksiä ollut, normaalia painimista ja pehmolelujen riepottelua.
Juhannusaatto valkeni melko sateisen näköisenä eikä lämpötilakaan taida olla paljoa yli kymmenen. Voi olla että piipahdus Annen ja Sdun mökille jää tekemättä jollei tuo ilma tuosta kaunistu. Onneksi suunnitelma beekin on ihan hyvä, Parran pari kaveria tulee meille saunomaan mikäli mökkireissu jää tekemättä.
Angus ryökäle heitti meitsiä kivellä ja tähtäsi ihan selvästi vielä päähän. Angus on kova ruopimaan maata kun asiat on tehty ja eilen kaveri ruopaisi niin, että yksi kivi singahti suoraan meitsiä päin. Onneksi kumarruin juuri haistelemaan jotain hyvää juttua, muuten olisi kyllä kivi kopahtanut meikää suoraan silmien väliin. Kivitetyksi joutuminen ärsytti meitsiä sen verran että oli ihan pakko hiukan kurmuttaa Angusta. Mutta ei pahasti :)
Eilen saimme aikaan melkoisen sotkun kun kävimme taistelua pehmoleluja vastaan. Lelut hävisivät kirkkaasti ja parvekkeen koko lattia oli Ponnarin iloksi täynnä erilaisia täytteitä. Oli vanua, jotain pilkottua vaahtomuovia ja sahanpurua muistuttavaa materiaalia.
Kummallista kyllä, meidät suljettiin pois parvekkeelta siivouksen ajaksi :)
Käväisimme taas metsässä hiukan riehumassa ja huomasimme että siellähän on mustikan raakileita vaikka kuinka paljon, kypsyisivätpä nopeasti niin saataisinn Anguksen kanssa nautittua antioksidantit suoraan metsästä :)
Tämän netistä lainatun kuvan myötä tämä huusholli toivottaa kaikille oikein mukavaa Juhannusta!

Ei kommentteja: