Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Minskillä hoidossa

Sunnuntaina pakkauduimme autoon heti aamusta ja ajaa hurautimme Minskilään. Parralla ja Ponnarilla oli jotain menoa ja pääsimme taas lempparipaikkaamme hoitoon. Heti aamupalaksi vetelimme pussillisen jotain kuivattuja lihapullia, slurps! Pullat olivat niin herkkua että Angus vei meitsille tarkoitetun herkun ihan meitsin nenän edestä. Melkoinen temppu, olen meinaan sellainen ruoka- ja herkkuimuri että välistä vetäjän on oltava melkein valoa nopeampi.

Minskin kanssa ulkoilimme, lepäilimme sohvalla, leikimme ja painimme. Ulkona tutustuimme yhteen leikattuun uroskoiraan ja viera uros oli ihan ihmeissään kun kaksi viriiliä skottia nuuski uutta tuttavuutta ja koitti saada kaveria leikkimään. Kaikki eivät ihan tajua innokkuuttamme :)
Angus sai Minskiltä synttärilahjoja jo sunnuntaina, vaikka oikea juhlapäivä onkin vasta maanantai. Kaveri sai pehmoisen leijonan ja uuden kaulapannan. Leijona näyttää aika paljon Angukselta, ei ihme että pikkutyttö silloin aikanaan erehtyi luulemaan Angusta leijonaksi :)
Parta ja Ponnari tulivat alkuillasta noukkimaan meidät kotiin mutta Angus näytti hiukan siltä, että meinaa jäädä Minskilään. Meitsi taas oli ihan tikkana eteisessä istumassa ja odottamassa pantaa kaulaan mutta Masa Pallopää se vaan kiehnasi Minskin jaloissa. Angus on ihan Minskin poika :)

Ei kommentteja: