Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Ihan rättipoikkiväsynyttä sakkia

Juhannuspäivä meni kokonaan akkuja ladaten, oli aattona sen verran rankkaa että meistä ei ollut kuin pikapikaa ulkoilemaan, syömään ja nukkumaan. Ei edes yhtään painimatsia jaksettu ottaa koko päivänä. Totaalinen loikoilupäivä silloin tällöin tekee kai ihan hyvääkin. Aamulenkki oli juuri sen mittainen että saimme molemmat asiamme tehtyä, sitten käänsimmekin heti kuonot takaisin menosuuntaan emmekä suostuneet ottamaan enää askeltakaan muualle kuin kotiin päin. Ei siinä paljoa auttanut Ponnarin taistella kahta jästipäätä vastaan : )

Unohtui kertoa aatosta se, että teimme tuttavuutta Annen jättiläiskanin kanssa. Pupu oli isompi kuin kissa ja tassujen koko oli ihan hillitön. Kun huomasimme kanin aitauksessaan olimme heti menossa hieromaan tuttavuutta mutta pupua ei paljon tällaiset pojat kiinnostaneet. Pupu loikki sisälle koppiinsa ja piti sellaisen rumpusoolon takajaloillaan että jäimme molemmat pää kenossa kuuntelemaan moista kalabaliikkia. Aikamoinen otus! Toinen aaton kiinnostava tuttavuus oli Sdun mopo. Meitä poikia kiinnostaa sellaiset äijämäiset menopelit : )

Ei kommentteja: