Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Antti ja Leevi on the road again

Yhtenä päivänä kun hengailimme nurmikolla Ponnarin harjattavana kuulimme tutun äänen. Pyörätieltä kuului iloinen kilikellon rinkutus ja kirkkaalla äänellä huudahdettu: Isi, tuolla on Antti ja Leevi! Nimiemme suomentajahan se siellä tulla pyöräili. Tyttö esitteli meidät isälleen innostuneesti ja kehui meitä söpöisiksi. Pienellä tytöllä on hyvin kehittynyt maku koirien suhteen : ) Tytön isä oli hieman ihmeissään nähdessään meidät, hän oli kuulemma kuvitellut meidät hiukan eri kokoisiksi ja näköisiksi tytön kertoessa kuinka söpöisiä olemme. Meistä oli kuulemma puhuttu kotona paljon ja kuvailun mukaan toinen meistä näyttää leijonalta ja toinen ketulta. Meitsi lienee se kettu : )
Käväisimme koirapuistossa yhtenä päivänä ja ensimmäistä kertaa saimme seuraa leikkeihimme. Seuranamme oli 10 kuukauden ikäinen Glen of Imaalinterrieri. Terhakka kaveri joka ei jäänyt jalkoihin vaikka olikin meistä kolmesta pienin. Kierimme maassa ja jahtasimme toisiamme puolisen tuntia, sitten pattereistamme loppui virta ja makoilimme vettä juoden ja jäähdytellen hetkisen.
Kotona maistui ruoka ja ruuan jälkeen oli tietysti ruokalevon aika. Ah tätä koiran elämän rankkuutta : )

Ei kommentteja: