Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 2. toukokuuta 2011

Vappukarkelointia ja nurinkurisia sohvia

Lauantaina olimme päivän Ponnarin seurana sohvalla kun Ponnari kärsi migreenistä. Olimmekin ihan hyviä hoitsuja, nukuimme molemmat Ponnarin jaloissa ja kuorsasimme menemään : ) Iltasella kun Ponnari oli taas kunnossa olimme apumiehinä parvekkeen pesussa. Sählättyämme aikamme Ponnari laittoi meidät sisälle riekkumaan että sai lattian kuurattua. Parvekkeen sohva oli olkkarissa ja meitsinhän piti tietysti kävellä väärinpäin olevan sohvan päällä kuin trapetsitaiteilija ja lopulta asetuin tirsoille nurinkurisen sohvan päälle. Angus ryömi sohvan alle torkuille ja siitä Ponnari meidät sitten löysi. Illalla lähdimme ulos Parran ilmoittaessa pääsevänsä töistä ja parran kyydissä oli myös Jonttu. Käppäilimme pienen lenkin ja sitten menimmekin ihan ex tempore Jontun luo nauttimaan muutaman lasillisen kuohuvaa Vapun kunniaksi. Meitsille ja Angukselle ei kyllä kuplivaa herunut mutta jotain herkkuja kuitenkin : )
Istuskelimme parvekkeella ja tiirailimme, joskos metsässä näkyisi kettuja mutta ainoa bongaus oli rusakko loikkimassa metsikköön. Nautimme olostamme ja maltoimme jopa ottaa pienet torkut ihmisten pölistessä juttujaan. Vietimme siis oikein mukavan Vapun naapurissa!
Sunnuntaina lähdimme Ponnarin kanssa hakemaan Partaa töistä ja poikkesimme matkalla koirapuistossa hiukan juoksentelemassa. Yritin juosta Angusta kiinni mutta ryökäle on niin paljon nopeampi kuin meitsi että ei auttanut vaikka oikaisin kulmissa ja muutamissa muissakin paikoissa. Vielä minä tästä kasvan ja kehityn niin ettei Angus pääse minulta karkuun : )

Ei kommentteja: