Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 23. toukokuuta 2011

Taistelupari Dempsey ja Makepeace

Sunnuntaina lähdimme koko lauman voimin ulkoilemaan. Menimme ensin metsään ja sieltä pellolle. Pellolla pääsimme juoksemaan vapaina ja kisailemaan keskenämme. Angus on auttamatta nopeampi mutta meitsi oikoo kulmissa sen verran etten ihan jää syömään Anguksen pölyjä : )
Pellolla on luonnollisesti oja ja Angus kahlaili ojassa ihan innoissaan viilentelemässä. Melkoinen pärske siinä kävi kun Angus juoksi ees ja taas pitkin mutaista ojaa. Vaihtui blondin värikin aika harmaaksi kaikesta siitä mudasta. Meitsi tyytyi kastelemaan juuri ja juuri etutassut, sen verran että pääsin juomaan. Olimme niin keskittyneitä juoksemiseen ja painimiseen että emme edes huomanneet pellolla viilettävää rusakkoa. Rusakko pysähtyi tarkkailemaan tilannetta ja katsoi viisaammaksi juosta ihan toiseen suuntaan kuin mihin olimme menossa. Fiksu otus : )
Myllertämisen jälkeen pääsimme taas kylpyyn, nyt tosin ilman kylpyvaahtoa. Vai mitä se mönjä nyt onkaan millä meitä pestään?
Kun olimme taas puhtaita, hyppäsimme autoon ja ajaa huristimme Nakkilaan. Nakkilassa oli taas kaikille jotain herkkuja ja vetelimmekin Anguksen kanssa napamme täyteen herkullista ruokaa. Ruuan jälkeen laitoimme leikiksi ja vahdimme koko ajan tarkkaan keittiön puuhia. Koskaan kun ei tiedä, joskos joku herkku tippuisi lattialle..
Kotimatkalla poikkesimme vielä Nakkilan lähellä olevaan koirapuistoon pinkomaan päivän loput energiat pois. Kotona meitsi kaatui heti eteiseen nukkumaan, Angus jaksoi sentään raahautua olkkariin saakka. Olipas kiva viikonloppu! Illallakaan ei jaksettu enää ollenkaan painia, päivä vei meistä kaikki mehut, viimeistä pisaraa myöden.

Ei kommentteja: