Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 21. toukokuuta 2011

I am Angus hear me roar

Lauantaina meillä oli kylpyläpäivä. Olemme Anguksen kanssa molemmat aika helppoja pestäviä, meitsihän luikahtaa huvikseen suihkuun Ponnarin kanssa jos ovi on jäänyt raolleen. Angus ei kylve huvikseen mutta on tosi nätisti paikoillaan pesun ajan eikä turhia kikkaile. Meitsi pääsi ensin suihkuun ja koitin kyllä tunkea uusintakierroksellekin kun oli Anguksen vuoro kylpeä. Hassua että kylppärin vesi ei haittaa ollenkaan mutta en minä kyllä tassujani ojassa tai joessa suostu kastamaan.. Vaahtokylvyn jälkeen kelpasi makoilla parvekkeella auringossa kuivattelemassa ja turkki kuivuikin alta aikayksikön. Kuivattelun jälkeen lähdimme viemään Partaa synttärijuhliin kylille. Pääsimme taas moikkaamaan Whisky Barin poikia ja Anguskin pääsi esittäytymään Parran kavereille. Tervehtimisien jälkeen Ponnari vei meidät kauppatorille katsomaan ihmisiä, ihan vaan siksi että me maalaispojat muistaisimme millaista ihmisvilinässä on. Hurmasimme pari naista ja sitten bongasimmekin tutun näköisen tyypin. Janetskihan se siellä oli, töistä tulossa ja kotiin menossa. Teimme autoretken ja veimme janetskin kotiin, sitten suuntasimmekin jo omaan kotiin ja tuttuihin kuvioihin. Ilta kului parvekkeella nautiskellen furminoinnin merkeissä ja sohvalla torkkuen.
Angus the merileijona, mitä lie määkinyt kuvaushetkellä :)

Ei kommentteja: