Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Härski Hartikainen ja Danny

Otsikon ensimmäinen lempinimi viittaa meitsiin, Lemmy Leijonamieleen. Lempinimen sain eilen kun menin ja pissasin parvekkeen sohvalle. Sohvalle on kaksi kertaa aiemminkin ilmestynyt outo märkä läikkä mutta niiden tekemisestä en ole jäänyt kiinni. Eilen kuitenkin Ponnari oli sulkemassa parvekkeen laseja kun röyhkeästi hypähdin sohvalle ja lorottelin menemään. Ponnarille viikonlopuksi askaretta kun yrittää pestä sohvan ja betonilattian hajuttomaksi. Joskos en pesun jälkeen enää pissaisi sohvalle.. Sikäli tuo on hassua käytöstä että vahinkoja sisälle ei ole sattunut varmaan enää kuukauteen, siis kotona. Minskilässä toki pissasin lattialle kun olen hiukan ujo pissimään vierailla seuduilla vaikka haapparoimme ulkosalla yli tunnin.. Ujo mikä ujo.
Jälkimmäinen lempinimi ei tarkoita Iso D Ilkka Lipsasta vaan Minskiä. Minski kertoi Parralle laittaneensa viikonloppuna rappuihinsa jotkut superhypertuplakitkaiset liukuesteet ja jotain suunnitelmia portistakin noihin rappuihin oli. Ettei Angus hassulainen enää uudestaan joutuisi hengailemaan Minskilän yläkerrassa yksinään kun ei uskaltaudu tulemaan itse alas.
Minski on kyllä niin pro Dog Nanny eli Danny että toista saa hakea. Pitäisikin päästä testaamaan nuo liukuesteet heti, meitsiä kun ei rappuset paljon pelota.

Ei kommentteja: