Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 20. toukokuuta 2011

Smells like summer!

Torstaina oli pitkästä aikaa taas ihanan kesäinen sää, jee jee!
Ponnari nappasi kameran mukaan lenkille mutta kaksi viikaria ja kamera on aika toimimaton yhtälö. Pysähdyimme ensin vakipaikalle järsimään keppejä siksi aikaa kun Ponnari hiukan furminoi meitä. On se kumma mistä sitä karvaa vieläkin vaan riittää.. Kotonakin pyörii ainakin jalkapallon kokoisia karvapalloja nurkissa... Jalkapalloa aasinsiltana käyttäen pitääkin kertoa että seurasimme parin pojan peliä yksi päivä. Meitsi oli ihan kärppänä menossa pallon perään kentälle ja aina kun jompikumpi pojista juoksi pallon perässä, heilutin häntääni minkä kerkesin ja yritin juosta samaan suuntaan. Mutta ei päästetty pieniä koiria pelaamaan ei. Onneksi katselukin oli aika viihdyttävää :)

Tutkimme Anguksen kanssa hiukan ojan rumpua, siivosimme nurmikkoa kepeistä & kävyistä ja olimme olematta paikoillamme Ponnarin ottaessa kuvia. Aika perussettiä siis : )
Kotona Angus yritti kiivetä työhuoneen pyörillä varustettuun tuoliin ja voitte varmasti kuvitella miten siinä kävi? Tuoli ja tuolia etujaloillaan työntävä Angus pamahtivat päin patteria. Melkoinen kolina siitä tuli mutta onneksi ei muuta. Meitsi katseli tapahtumaa kiltisti pyörättömällä tuolilla istuen. Heti kun Angus selvisi pöllähdyksestään, loikkasin lattialle ja haastoin Anguksen pieneen painiin. Taisin voittaa painiottelun koska matsin lopussa istuin Anguksen päällä ihan kukkulan kuninkaana : )

Ei kommentteja: