Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 12. toukokuuta 2011

Keskiviikon kävelytreffit


Keskiviikkona Ponnarin tullessa kotiin samalla oven avauksella meille tuli meitsin kummitäti Ope. Ope tuli katsomaan hoitopoikaamme Angusta ja tietenkin myös minua. Lähdimme kävelylle ja Opelle iskettiin heti meitsin remmi käteen. Käppäilimme hetken matkaa tien pientareella ja sitten kurvasimme pellolle. Pellolta pääsimme metsikköön ja sieltä ojien ja muiden ylityksen kautta takaisin tielle. Tosi kiva uusi reitti, tuonne pitää mennä kyllä uudestaankin. Kuulin toisella korvalla juttua jostain näköalatornista joka on lähistöllä, katsotaan josko seuraavilla treffeillä päästäisiin vaikka sinne :)
Ulkoilun jälkeen pistimme pystyyn sellaisen hulabaloon että huh! Ensin juoksimme ja hypimme sohvan lähistöllä niin että Ponnari sai melkoiset raapaleet jalkoihinsa kun emme huomanneet sohvalla istuskelevaa Ponnaria ajoissa ja otimme hiukan ponnistusapua Ponnarin jaloista. Menoa hiukan rauhoitettiin ja loikimmekin jatkamaan hulabalointia eteiseen. Hetken päästä Ponnari kuuli melkoisen rysäyksen ja nokkela tyttönä päätteli että eteisen ainoa huonekalu se siellä taisi kaatua. Jeps, näin kävi. Eteisen lipasto makasi kyljellään lattialla. Kaatuessaan puu oli joutunut antamaan periksi kiinnitysruuveille ja lattialla oli iloinen sekamelska laatikoissa olleita ryjiä. Saipa Ponnarikin jotain iltapuhdetta etsiessään tavaroille uudet säilytyspaikat :) Ja rymsteerauksen syy on tietenkin Ope, joka villitsi meidät ihan kaistapäiksi. Eihän me nyt muuten…

3 kommenttia:

Nipo-ope kirjoitti...

Mä olenkin ihmetellyt, kun ei oppilaat pysy rauhallisina, mutta kun sekin varmaan sitten johtuu musta. Voi mua!

Kiitos kuitenkin kävelyseurasta, otetaanpa uudelleen jossain vaiheessa.

Riikka kirjoitti...

teille pitää hankkia rautainen lipasto eteiseen :)

Unto kirjoitti...

Ope on sellainen villitsijä että oksat pois :)
Ja joo, rautaiset huonekalut pulteilla seinään kiinni niin eiköhän kestä tätäkin menoa :)