Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 10. toukokuuta 2011

Mainio maanantai


Hmm, tämä teksti oli täällä jo kerran ihan kuvan kanssa mutta jostain syystä "Mainio maanantai" on ottanut hatkat. Ei muuta kuin uusintana sitten :)
Maanantaina meille tuli kylään Anne ja Sdu. Hiukan jännityksellä odotimme että mahtaako tyyppien mukana tulla meille joku koirakaveri mutta oven takaa löytyi vain ihmisiä. Pöh. Ei sillä, ihmisetkin on tosi kivoja mutta hiukan odotimme saavamme tyttökoiraseuraa.. Tyypit joivat kahveet ja katselivat toisella silmällä jääkiekkoa ja me Anguksen kanssa liimauduimme Annen molemmin puolin kinuamaan rapsuttelua. Aikansa meidän touhujaan katseltuaan Anne päätti että heidän tytöt, Tytti ja Veera, pitää saada meidän poikien kanssa leikkitreffeille. Tuumasta toimeen siis ja autoihin! Ajelimme Anne ja Sdun luo hakemaan tytöt ja lähdimme kävelylle. Alkuun Tytti kertoi meille viikareille pelin säännöt ja komensi meidät ruotuun, sitten matkanteko sujuikin mallikkaasti. Ajatuksena oli mennä koirapuistoon mutta siellä oli niin montaa Mustia ja Murrea että katsoimme parhaaksi jatkaa matkaa. Anne johdatti meidät joen rantaan sen verran kauas kävelytiestä että saimme kirmata vapaana, ou jee! Rannassa Tytti ja Veera singahtivat heti veteen uimaan, me pojat olimme hiukan harkitsevammalla tuulella. Angus kahlasi jokeen niin että maha kastui, meitsi kasteli tassunsa juuri ja juuri sen verran, että sain juotua. En taida olla mikään vesikoira :)
Juosta rymistelimme erilaisissa kokoonpanoissa, lähinnä siis me poijjaat jahtasimme Veeraa. Onneksi Veera on nopea jaloistaan :) Parta ja Sdu majoittautuivat metsiköstä löytyneisiin tuoleihin ja harmittelivat kun ei ollut grillattavaa mukana. Paikalta löytyi meinaan myös grilli ja hiiliä. Taisimme vierailla jonkun alan miehen kesämökillä tai vastaavalla. Muutaman tunnin riehumisen jälkeen paluumatkalle lähti 4 kuraista ja märähköä koiraa mutta tämäkin asia korjattiin ennen automatkaa. Annen koirapesula oli auki myös iltasella ja palvelu oli hyvää. Anne pesi ja kuivasi meidät ennen kotimatkalle lähtöä. Ei voi kuin kiittää ihan supermukavasta illasta ja hyvästä palvelusta!

Ei kommentteja: