Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Tyynyrosmo


Tiistaina otin ilon irti viimeisistä kunnollisista lumihangista ja melskasin pitkin poikin lumista peltoa. Piti nauttia varastoon ja syödä kuutio lunta, upota kainaloita myöden hankeen, lennättää lunta kuopimalla ja tunkea pää kaulaa myöden kinoksiin. Koiran elämä, se on kivaa!Tapasin kaverini Astan ulkona ja vahingossa tulin hiukan sotkeneeksi Astan turkkia. Teinipoika kun olen, niin olen saanut pari mojovaa finniä leukaani ja siinä Astan kanssa kiehnätessä finnin paholaiset aukesivat. Astalla oli päässä ja kyljessä punaisia laikkuja leikkihetken päätteeksi.. Noh, onneksi tahrat saa vedellä pois.
Meitsistä on tullut ihan röyhkeä sängynvaltaaja, siis röyhkeämpi kuin ennen. Parran tullessa nukkumaan olin nukkunut Ponnarin tyynyllä ja Ponnari oli unissaan vaan antanut tilaa. Tyynyrosmo, se on meitsi : ) Ei ihme että Ponnari pyöritteli jumissa olevia hartioitaan ja jäykkää niskaansa kun joutuu nukkumaan ties millaisessa kenossa. No, oma vika kun ei herää moisiin valtauksiin ja aja minua pois.

4 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Olenko koskaan sanonut, että skotit pitää yhtä :) Mildredin harrastus JOKA aamuyö, on rämpiä meidän tyynyjen päälle nukkumaan...ja tosiaan huomaan sen aina vasta aamulla kellon soidessa :P

Unto kirjoitti...

Ihme porukkaa noi skotit :)
Se on muuten kumma ettei sitä huomaa kun koira anastaa tyynyn..

Riikka kirjoitti...

tyynyrosvo on aikuistunut paljon (siis ulkomuodollisesti :))

Unto kirjoitti...

Kyllähän tuo rosmo kasvaa aika vauhtia. Ei häviä korkeudessa eikä pituudessa montaa senttiä 4 kuukautta vanhemmille pojille, leveydessä häviää hyvinkin :)