Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 7. huhtikuuta 2011

Mr T ja jäykät lavat


Keskiviikkona olikin jännää kun naapuritalon Mr. T tuli kylään ja hieroi meitsiä. Olen ollut hiukan jäykkä liikkeissäni ja Mr. T irrotteli jäykkiä lapojani pitkän tovin. Välillä makasin sohvalla silmät kiinni ja nautiskelin, välillä pidin sellaista hassua matalaa yninää. Aika hienosti osasin rentoutua enkä venkoillutkaan pahasti. Yritin karata hieronnasta vain kun Parta tuli kotiin ja toi bonuksena mukanaan Jontun. Mr. T katsoi parhaaksi pitää pienen paussin lapojen irrottelussa ja pääsin tervehtimään tyyppejä. Kiltisti palasin takaisin sohvalle nautiskelemaan jalkojen rentoutuksesta ja lihasten hieronnasta. Tekipä kuulkaa hyvää! On tainnut ulkona liukastelu hiukan tehdä meitsistä jäykän jöpökän, eikä tuo kotona oleva parkettilattiakaan niin kovin pitävä ole tassujen alla. Onneksi on ammattitaitoista apua naapurissa : )
Hieronnan jälkeen yritin kovasti pussailla Jonttua mutta finnileuan pusut eivät niin kamalasti Jonttua innostaneet, ei vaikka kiipesin syliin asti niitä antamaan. Ihmeellistä :)

Ei kommentteja: