Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 5. huhtikuuta 2011

Herra Mc Mangusti


Maanantaina olin ensimmäistä kertaa pidempään yksin kotona. Parta lähti töihin aamulla vähän jälkeen yhdeksän ja Ponnari kotiutui neljän jäljistä. Mikäs meitsillä oli hätänä kotona ollessa, viikonlopun riehuminen väsytti vieläkin ja vietin päivän nukkuen. Sängyssä tietenkin.
Syömisen ja ulkoilun jälkeen saimmekin vieraita kun meitsin kummitäti tuli kylään. Sain taas lahjoja, tällä kertaa pehmoisen rotan. Opella on samanlainen rotta, me ollaan siis lelusamiksia : )
Tiistaina opeteltiin uutta temppua, temppu on nimeltään molemmat. Idea tuli Opelta ja tottahan sitä sitten piti treenata. Juttu sai alkunsa siitä että istun tosi usein niin kuin mangustit, pylly maassa ja molemmat etujalat ilmassa.
Ponnari liitti toimintaani sanan molemmat ja nyt osaan istua siis tassut ilmassa jos pyydetään. Ilman pyytämistäkin toki onnistuu : ) Tuo temppu ei taida aikuisena enää onnistua..
Ai niin, meitsissä alkaa näkyä kasvun merkkejä. Poskeni ovat alkaneet hiukan lerppua ja päälaelle on ilmestynyt muutama kurttu. Eipä se kai ihme ole, maanantaina tuli 23 viikkoa elämää täyteen ja ihan pian meitsi on jo puolivuotias jässikkä.

4 kommenttia:

Rouva G kirjoitti...

Jee, lelusamiksia. Vähän vois käyttäytyä kummitädin läsnäollessa ja jättää tuulettelut sikseen, mutta muuten kyllä aivan ensiluokkaista käytöstä ja paljon suukkoja!

Unknown kirjoitti...

Tuulettaminen on ilmeisesti pop :) Päätellen siitä, kuinka usein sitä pitää tehdä..

Riikka kirjoitti...

Tuota kutsutaan meillä "pupuasennoksi" ja Petu osaa aikuisenakin tuo homman :)

Unknown kirjoitti...

Ahaa, temppu saattaa siis toimia isompanakin. On jotenkin vaan koomisen näköistä kun koirat ovat tuollaisessa asennossa :)