Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Patsastelua, puistoilua ja pari tanssiaskelta

Lauantaina tapahtui hassuja. Ponnari kuhkasi jotain omiaan kunnes havahtui outoon ääneen. Olohuoneeseen tullessaan Ponnari löysi meitsin istumasta kaapin päällä. Kaappi on tällainen metallinen reilu 60 senttiä korkea hökötys. Kiipesin sohvalta kaapin päälle ja istua nökötin paikallani kuin patsas. Kaipasin hiukan vaihtelua perspektiiviin : )
Ponnari lähti muuttoavuksi Pulksille ja hengailimme lauantain äijäporukassa. Muuttajat kävivät meillä kahvilla ennen kuin lähtivät hakemaan toista kuormaa Raumalta ja keräsimme Pulksilta ja Janetskilta rapsutukset plakkariin. Illemmalla kylässä piipahtivat Parran kummipojan perhe ja esitimme tietysti vieraille pienen painishown : )
Sunnuntai aloitettiin ulkoilulla ihanassa säässä. Aurinko paistoi ihan pilvettömältä taivaalta ja parkkeerasimmekin Anguksen kanssa itsemme nurmikolle makoilemaan ja järsimään hiukan keppiä. Meitä ei paljon ohikulkijat koirineen, lapsineen tai pyörineen kiinnostaneet, nautimme auringosta ja järsinnästä niin keskittyneesti.
Sunnuntaina piipahdimme taas koirapuistossa juoksemassa liiat energiat pois. Saimme remuta ihan kaksistamme, tuossa puistossa on tosi harvoin ketään ja siksipä siellä onkin kiva käydä. Jatkoimme viimekertaista projektia, kuopan kaivamista Kiinaan, juoksimme kilpaa, taklailimme toisiamme ja kisailimme samoista kepeistä. Koiran elämää parhaimmillaan. Puistosta ajoimme pikapesuun poistamaan autosta suurimmat pölyt. Aika jännittävää kun vesi suihkusi hurjalla paineella ikkunoihin. Kotona maistui taas uni ja vesi ja otimmekin molemmat parvekkeella pienet tupsluurit. Ponnari toi parvekkeelle vesikipon, kesäkausi on nyt virallisesti avattu : )

Ei kommentteja: