Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Puistoilemassa Minskin kanssa


Maanantaina päivä aloitettiin taas leppoisalla lenkillä johon kuului nurmikolla loikoilu ja keppien järsintä. Jos meiltä Anguksen kanssa kysytään niin Parralla ja Ponnarilla pitäisi olla aina loma : )
Makoilimme nurmikolla ja katselimme ohikulkijoita rennosti, tosin yksi räksyttävä pikkukoira sai Anguksen nousemaan ja tarkkailemaan tilannetta. Nopeasti A kuitenkin huomasi että meitsin suussa oleva keppi oli paljon mielenkiintoisempi kuin pieni räksy. Kotona otimme pienet painit ja sitten menimme parvekkeelle nukkumaan päikkärit. Välillä tähystelimme ulkona liikkuvia koiria ja katselimme puistossa keinuvia lapsia. Jossain kohtaa Angus meni sisälle ja seuraavaksi kun Ponnari tuli olohuoneeseen istui Angus sohvapöydällä tähystämässä. Joku meitä Skotteja vetää kiipeilemään paikkoihin : )
Iltapäivällä lähdimme ajelulle ja haimme Minskin seuraksemme koirapuistoon. Minskillä olikin meille yllätys, ihan upouusi amerikkalaisessa jalkapallossa käytettävä hiukan soikulainen pallo, jonka molemmissa päissä oli vahvat köydet vetoleikkejä varten. Siitä riitti iloa kun saimme vetää palloa ihan hulluina ja juosta sen perässä kun Parta ja Minski heittelivät palloa pitkin puistoa.
Hiukan piti tietysti myös painia ja pöllyttää hiekkaa. Pari tuntia jaksoimme pistellä puistossa menemään, sitten loppui virta ja veto. Kotona maistui vesi ja uni. Kylläpä oli mukava pääsiäinen, lisää lomapäiviä ihmisille : )

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Ihania koirapuisto leikkejä ;) Skoteista taitaa olla seuraa toisilleen ja saavat molemmat purettua energiansa leikkimällä ;)