Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Kaksin kotona, toinen näytös

Torstaina jäimme Anguksen kanssa taas kaksin heti aamusta, jo toinen kerta saman viikon aikana. Parta ja Ponnari lähtivät töihin aamusella ja me poijjaat jäimme nukkumaan, meitsi makkariin ja Iso A olohuoneeseen. Emme riuhtoneet porttia pois paikoiltaan tai tehneet muitakaan kepposia vaan nautimme pitkistä päivätorkuista kenenkään häiritsemättä. Tyyppien kotiuduttua töistä vetelimme masut piukkaan ruokaa ja ulkoilimme, sitten olikin taas päivittäisen painimatsin aika. Riekuimme parvekkeella, siellä on lattiassa parempi pito kuin sisällä. Lelut saivat kyytiä ja kilpikonnalta irtosi leikin tuoksinnassa muutama jalka. Ponnari ei onnistunut löytämään jalkoja mistään imuroidessaan, toivottavasti jalat tulevat meitsistä ulos ilman apuja.. Ilta meni painin ja ulkoilun merkeissä, painiotteluiden voittajaa on vaan hiukan vaikea julistaa kun säännöt ovat aika epämääräiset. Kun ei tästä tiedä onko kyseessä kreikkalais-roomalainen -, vapaa- vai joku muu paini. Pääasia lienee että meillä on kivaa : )

Ei kommentteja: