Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 21. huhtikuuta 2011

Houdini Boys

Tiistaina löysin ulkoa pallon ja raahasin saaliin kotiin. Sitten alkoi sellainen jalkapallo-ottelu että sohvapöytä sai väistyä tieltä. Painimme menemään pallon kanssa kuin kaksi tornadoa ja matsin jälkeen sohvapöytä oli melkein ruokapöydän alla ja tuolit kaikki monen metrin päässä pöydästä. Pallon kestävyys oli huonompi kuin meidän mutta kuka väittää, ettei lättänällä pallolla voisi leikkiä? Peli siis jatkui ja jatkui ja jatkui ja jatkui.
Yksi päivä kun olimme ulkona, niin kävelytiellä pyöräili isä kahden lapsen kanssa. Katselimme Ankin kanssa pientä pyöräilijää ja yht’äkkiä isän selän takaa kuului kysymys: Isi, onko tuo leijona? Turvaistuimessa istunut tiitiäinen ei ollut vissiin nähnyt ennen noin isoa koiraa kuin Ankki : )
Keskiviikkona Ponnaria odotti kotiin tullessa yllätys. Ponnari mietti ulko-oven avatessaan että nyt kuuluu sellaista tassujen kripinää, ettei se voi olla peräisin Anguksesta. Avatessaan välioven Ponnari sai vastaansa meitsin, jonka piti olla makuuhuoneessa portin takana. Porttia oli hivutettu juuri sen verran pois oven välistä, että portin ovi pääsi aukeamaan ilman että salpaa tarvitsi avata tai että koko portti olisi romahtanut pois paikoiltaan. Kyllä täällä osataan : )Myös työhuoneen ovi oli auki vaikka Parta oli oven sulkenut lähtiessään. Saimmekin lisänimen Houdini Boys kun meitä ei pitele paljon portit tai ovet.
Muita kepposteluita emme olleet harrastaneet paitsi tietenkin syöneet luita sohvalla vaikka se on ehdottomasti kielletty. Hiukan täytyy kapinoida sääntöjä vastaan.
Tulossa on hyvä 5 päivän putki viikonloppua, sille iso jee! Houdini Boys kuittaa ja lähtee ulkoilemaan!
Ai niin, kuvista kiitos Minskille!

6 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Aivan ihania kuvia!! Täällä yks rinsessa tahtois ehdottomasti mukaan leikkiin!

viherpiipero kirjoitti...

Aikamoinen parivaljakko nää Houdini Boys'it <3

Riikka kirjoitti...

;) näitä poikia ei kohta pitele mikään :)

Unknown kirjoitti...

Täällä oltaisiin enemmän kuin riemuissaan jos eräs tietty sukulaisrinsessa osallistuisi leikkeihin :)Voi olla että skottitrio tarvis hiukan isommat tilat leikeilleein kuin mitä täällä on.. Parivaljakko on kieltämättä melko eloisa ja kekseliäs, ei käy aika ollenkaan pitkäksi näiden poikien kanssa. Ja saattaa olla totta, ettei peijooneita pitele mikään, onneksi eivät te pahojaan, kunhan hiukan keppostelevat :)

lessu kirjoitti...

Pääsiäis terveisiä "Houdini Boysille"!!!Kiva lueskella touhuistanne!!!!Onkohan meiltä Ainon kans mennyt joku kirjoitus ohi...siis onko Lemmy saanut Anguksesta ihan pysyvän kaverin?!!!!!!! :))

Unknown kirjoitti...

Ei ole Ainon kanssa mennyt mikään kirjoitus ohi :) Angus on hoitopoikana meillä hetken, saavat Skotit rymistellä menemään keskenään :)