Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Ei siitä takkia tullut..


Torstaina pysyttelin kiltisti portin takana siihen asti että Ponnari tuli kotiin. Hyvä pitää tyyppejä hiukan jännityksessä sen suhteen, että mistä meitsin milloinkin löytää : )
Ulkoilut hoidettiin kauniissa auringonpaisteessa ja Ponnari yritti ottaa meitsistä valokuvia kun oli niin valoisaa. Tähän väliin sopii mainiosti lainaus sadusta nimeltään Hiiri kissalle räätälinä: No ei siitä takkia tullut. Valoa oli joo mutta malli ei ollut oikein yhteistyökykyinen ja kaikissa kuvissa näkyy jotenkin oudosti kenottava tai muuten vimpulallaan oleva Mustanaamio. Lumen alta paljastuneet tuoksut olivat niin paljon mielenkiintoisempia kuin nätisti seisoskelu ja muu patsastelu.
Seisomista harjoiteltiin sisällä, tällä kertaa näyttelypannan ja -hihnan kanssa. Maltoin olla muutaman kerran paikallani Ponnarin asetellessa takajalkojani paremmin mutta en minä mikään mestariseisoja kyllä ole.
Jouduin eilen ihan vahingossa suihkuunkin. Ponnari oli suihkussa ja meitsillä oli tylsää, niinpä tungin kylppäriin tutkimusretkelle ja tassuttelin suoraan suihkuun. Ponnari vaihtoi oman shampoonsa meitsin shampooseen ja nyt tuoksun aika herkulliselta! Luulisi tyttöjen tykkäävän : )
Ihan vaan senhän tähden minä itseni sinne suihkuun tungin kun kuulin, että Fergie hattarapää tulee samalla kyydillä näyttelyyn ja jää kuulemma vielä yökyläänkin. Pitäähän sitä hiukan freesata itseään kun tulee tyttö kylään : )

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

toivottavasti näyttely sujui mallikkaasti !

Unto kirjoitti...

Menihän se ihan hyvin, huono händleri mutta tällä kertaa sitä ei sentään toitotettu sataan kertyaan :)