Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 31. maaliskuuta 2011

Houdini in the house ja surullinen uutinen

Keskiviikkona kipitin olohuoneesta iloisesti häntää heiluttaen Ponnaria vastaan eteiseen. Olohuoneesta? Kyllä. Parta oli lähtenyt muutamaa tuntia aiemmin töihin ja jättänyt minut normaalisti makkariin portin taakse ja yleensä tervehdinkin Ponnaria sängyssä istuen. Alkoi kyllästyttää se makuuhuoneessa kökkiminen ja nokkelana poikana onnistuin hivuttamaan porttia sen verran irti oviaukosta että portin ovi aukesi ja pääsin makkarista ulos. Onneksi tyypit ovat tottuneet nokkeliin ruttunaamoihin jotka availevat ovia, aukesivatpa ne mihin suuntaan tahansa.

Iltasella kuului suru-uutisia kun Viivin pesueen Oili-Oivallinen, Bullgrin's Charmed One, nukkui pois. Vilkasta, kaunista, valloittavaa ja ihanaa tyttöä tulee ikävä. Suuren surun hetkellä ei ole sellaisia sanoja, jotka tuntuisivat riittäviltä. Sanoista on moneksi mutta näissä kohdissa sanat pettävät. Aina.
Viivin ja Lassin laumalle ei voi kuin toivoa voimia. Oilin tassunjälki pysyy sydämissä aina.

Lohdutin parhaani mukaan kun surullinen Ponnari muisteli Bufferia, Untoa ja Oilia. Onneksi kolmikolla on toisensa. Seuraava lainaus on Viivin blogista, samoin Oilin kuva.
”Buffer, Unto ja Oili...
Buffer-äiti pitää kuria ja Unto opettaa kaikki uudet pilven hattaroiden metkut. Oililla on hyvä paikka siellä minne mennä, ihanassa seurassa.”

Ei kommentteja: