Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Voi herran pieksut mikä perjantai!


Perjantaina olikin melkoinen päivä! Ensin lähdin Parran kanssa hakemaan Ponnaria töistä ja tällä reissulla Parta meni töihin. Sitten ajelin Ponnarin kanssa hiukan katsomaan elämää linja-autoasemalle, ihan vaan siksi että näkisin hiukan vilinää kun ei meillä maalla kauheasti näy ihmisjoukkoja : ) Pienen kävelyn jälkeen ajaa hurautimme Nynnelin luo kylään katsomaan, miten kissaherra Pönde tällä kertaa meitsiin suhtautuu. Varsinainen kohtaaminen siitä tulikin… Olin hiukan energisempi kuin aiemmalla käynnillä ja Pönde raukka pelästyi. Lopputulema oli se, että Pönde piti hirveää mouruamista keittiön verhotangon päällä ja Ponnarin piti kiivetä pelastamaan kisu korkeuksista. Onnistuin pelästyttämään Pönden vielä toiseen kertaan saman reissun aikana ja täytyy sanoa, että kissat ovat melkoisia menijöitä. Pönde lähti meitsiä karkuun ottaen vauhtia seinästä ja verhoista sellaisella nopeudella että sukat pois! Ei taida enää olla asiaa Nynnelin luo kylään meikäläisellä : )
Nynneliltä ajoimme Minskilään ja Ponnari jätti meitsin muutamaksi tunniksi hoitoon jatkaen matkaa synttäreille. Minskilässä oli taas herkut ja lelut valmiina odottamassa, meitsiä oli siis jo odotettu. Vetelin Minskin kanssa tirsat sohvalla, aiempi vierailu oli sen verran jännä että tällainen keskenkasvuinen oli ihan naatti. Herättyäni lähdin Minskin kanssa ulos ja puolen tunnin ulkoilun jälkeen pissin sujuvasti sisälle.. Ei kovin kohteliasta.
Ponnari tuli kesken unieni ja kömminkin tuolissa istuvan Ponnarin syliin jatkamaan tirsojani. On niin rankkaa olla pieni koira.
Minskilästä lähdimme hakemaan Partaa töistä ja ehdimme tehdä pienen lenkin kylillä. Olimme pasteerulla Aurajoen rannassa ja ihmettelimme Linnankadulla baareihin menossa olevia ihmisiä. Yksi kolmen naisen porukka jäi rapsuttelemaan meitsiä ihan ihastuneena ja tiesivätpä naiset heti nimeni kuultuaan kenen mukaan olen nimeni saanut. Olin vilinässä ihan kuin kala vedessä ja yritin mennä kirjakaupan ikkunasta sisään.. Ei onnistunut vaikka kuinka nousin ikkunalautaa vasten ja puskin päätäni lasiin. Kävin myös tervehtimässä Parran työkavereita Harria ja Jonttua takapihalla ennen kotiin lähtöä. Melkoisen tapahtumarikas perjantai!

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Lemmystähän on kehkeytymässä oikea seurapiirihai :)

Unto kirjoitti...

Juu, skotti on melkein jo salonkikelpoinen hai :)