Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 29. maaliskuuta 2011

Tassu ja toinen


Viikonloppuna Parta oli taas töissä mutta onneksi Ponnari oli kotona. Opin viikonlopun aikana antamaan tassua ja toistakin tassua. Ensin en oikein hiffannut että mitä se Ponnari oikein meinaa hokiessaan tassu. Aikani katseltua touhua läppäsin oikean tassun Ponnari käteen ja heti sain namia. Maukasta kättelyä : ) Kun olin oppinut, että tassu tarkoittaa oikeaa jalkaa, alkoi Ponnari sanoa toinen. Koitin tunkea oikeaa jalkaa Ponnarin kädelle mutta herkkuja ei tippunut. Hetki siinä meni ennen kuin tarjosin vasenta jalkaa mutta sen jälkeen asia olikin harvinaisen selvä.
Jouduin viikonloppuna myös imuroitavaksi. Ponnari imuroi sohvaa ja koska olin koko ajan tiellä, päätti Ponnari imuroida minutkin. En ollut jutusta moksiskaan vaan makasin kiltisti paikallani. Ainoa huono puoli oli se, että nahkani, joka on paria numeroa liian iso, meni välillä suulakkeen sisälle : ) Karvaa lähtee ihan hullun paljon ja musta väri alkaa kadota selästä ja jaloista. Aika tylsää mutta niin sen kai kuuluu mennä. Oikein itseäkin jännittää että minkä värinen ukkeli meitsistä kuoriutuu..
Nakkilassakin tuli piipahdettua ja tein hurjia loikkia sohvalle Parran syliin ja nojatuoliin jossa istui Nakkilan Isäntä. Nakkilan Emännällä on jalka leikattu ja sitä piti hiukan varoa, onneksi paketissa oleva jalka ei estänyt eskimopusuja : ) Nakkeja tuli taas syötyä melkoinen määrä, slurpsis!

Ei kommentteja: