Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 25. maaliskuuta 2011

Viisi, se on meitsin ikä kuukausina

Meitsi täyttää tänään jo 5 kuukautta, juuri parahiksi ennen huhtikuun ihka ensimmäistä näyttelyäni.
Näyttelyyn liittyen hiukan päivitystä taidoistani:
Kun minulle sanoo seiso, saatan seistä hievahtamatta paikallani puolikin minuuttia. Tosin voi myös olla, etten jaksa nostaa takamustani maasta ollenkaan.
Juokseminen on pelkkää laukkaa tai koikkelointia. Nätisti ja rauhallisesti juokseminen on meitsille yhtä vierasta kuin ydinfysiikka. Näillä eväillä mennään :)
Saa nähdä joskos Ponnari itse uskaltaisi esittää minut tuolla Lohjalla. Voi kyllä olla että yli vuosi sitten saatu huono arvostelu on niin juurtunut Ponnarin päähän ettei se uskaltaudu hihnan toiseen päähän… Onneksi on aina olemassa plan B :)
Törmäsin ulkona ihmeelliseen rakennelmaan jota kuulemma kutsutaan lumilyhdyksi. Aika heikkoa tekoa tuollaiset lyhdyt kun eivät yhtään kestä lähempää tarkastelua :)


Ei kommentteja: