Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Nyt se on sitten tehty!


Ensimmäinen näyttely on päätetty ja Ponnari ilmoitti meitsin Musti & Mirri Puppy Cupiin Lohjalle 2.4. Melko jännittävää..
Ei auta kuin treenata paikallaan seisomista, nätisti juoksemista ja hampaiden näyttämistä. Kaksi ekaa on Ponnarin heiniä ja Parta hoitaa hampaat. Eipä sillä että pennuilta kai mitään ihmeitä vielä odotettaisiin mutta parempi se on varmuuden vuoksi hiukan harjoitella.
Parralla on yksi kaveri joka on koulutellut joskus jotain koiria armeijassa ja ainakin omien koiriensa kanssa harrastanut jälkeä. Meidän pitäisi mennä kylään että saisin hiukan tutustua jälkeen, jos se vaikka olisi kiva harrastus. Samalla näkisin Elviksen, monta metriä pitkän pythonin. Käärme onneksi on terraariossaan ettei näin pienten koirien tarvitse pelätä : ) Käärmeet on kyllä vinkeitä otuksia, pelkkää lihasta ja siinä lihaksessa on kuulkaa voimaa.
Viikonloppu olikin tällä kertaa 4 päivän mittainen ja sain nautiskella vielä tiistainkin Parran kanssa kotona. Kun olimme ulkona iltapäivällä niin pihaan kurvasi tutun näköinen auto ja kyllä, Ponnarihan se sieltä kotiutui. Kotona otimme pienen riehumishetken, meitsi, määkivä lammas ja Ponnari. Juoksimme ympäri keittiöstä eteiseen lammasta heitellen ja Parta katseli meitä silmiään pyöritellen. Joskus pitää hiukan purkaa ylimääräistä energiaa : )
Parta kokkasi jotain herkkuja porosta ja meitsille irtosi kokkailun tuoksinassa hiukan lihaa ja herkullinen luu. Loput illasta menikin luuta kaluten ja välillä lepäillen.
Aika herkkua olla meitsi!

Ei kommentteja: