Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 10. maaliskuuta 2011

No more Mr pissatassu

Keskiviikkona tuiversi hillitön tuuli joka sai korvat lepattamaan. Ulkona kuului kaikkia hassuja ääniä kun lipputankojen narut piiskasivat lipputankoja, koivun osittain irronnut kuori fläpätti vasten puun runkoa ja isojen puiden oksat nitisivät. Oli siinä ulkona ihmeteltävä kerrakseen. Varsinkin koivun kuoren fläpätys kiinnosti, oli pakko loikkia lumipenkkaan katselemaan että mistä se ääni oikein tulee. Tuulesta huolimatta maltoin harjoitella seisomista ulkonakin ja mallikkaasti sujuu. Tosin tässä vaiheessa palkinto tulee jo pelkästään siitä, että seison paikallani. Ei puhettakaan mistään jalkojen asettelusta tai muusta hifistelystä. Ponnari jättää suosiolla ne hommat niille, jotka asian hallitsevat. Eli Viiville ja Sadulle : )
Olen oppinut myös kiertämään lampputolpat ja muut vastaan tulevat esteet. Eilenkin olin väärällä puolella tolppaa ja kun Ponnari sanoi kierrä, niin otin askeleen taaksepäin ja tulin tolpan toiselta puolelta. Hyvä meitsi! Siinä se sitten onkin, ne asiat jotka Ponnari osaa koiralle opettaa. Seisominen ja kiertäminen. Kukahan opettaisi meitsille muita juttuja?
Illalla oli vuorossa kynsien leikkuu ja pikasuihku. Parta nappasi meitsin mukaansa kylppäriin ja pesi tassut sekä mahan. Haisin kuulemma hiukan pissatassulta : ) Puhtaana oli kiva kömpiä sohvalle kuivattelemaan Parran kainaloon. Jossain vaiheessa siirryin nukkumaan pää Ponnarin jalan päällä enkä herännyt ennen kuin piti kömpiä makuuhuoneeseen.
Rankkaa on.

Ei kommentteja: