Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 11. maaliskuuta 2011

Kissa kurnauskis ja muutama muu juttu


Torstaina aamulenkillä törmäsimme mielenkiintoiseen tapahtumaan. Puussa istua säksätti rastas ja jäimme hiukan katselemaan että mitä se lintu siellä meluaa. Syy löytyi kissasta joka oli kiipeämässä kovaa vauhtia puuhun. Rastas lenteli ja syöksähteli kissan suuntaan, kissan kiivetessä sinnikkäästi kohti puun latvaa. Lopulta rastaan hyökkäys tehosi ja kissa kääntyi ketterästi ympäri ja lähti laskeutumaan runkoa pitkin alas. Jännittävä näytelmä!
Iltapäivällä Ponnarin kotiutuessa lähdimme kiireen vilkkaan ulos asioille ja kotiin palauduttuamme ovisummeri pirahtikin melkein heti. Siellä oli meitsin kummitäti Ope joka tuli katsomaan meitsiä. Sain kehuja, rapsutuksia ja koirille tarkoitettuja maksan makuisia popcorneja. Sain muutaman popparin maistiaisiksi ja hyvältä maistui! Jossain kohtaa tyttöjen juodessa teetä, lähdin makuuhuoneeseen ja Ponnari kuulosteli tekemisiäni ihmetellen. Kuhkaamiseni syy selvisi tullessani makkarista peitto suussa roikkuen. Raahasin fleecehuovan häkistä keittiön pöydän alle ja asettauduin tyynesti syömään luuta viltin päälle. Mikä lie vilukohtaus iskenyt tai ehkä halusin esitellä häkin pehmusteita Opelle.
Pitkästä aikaa peilikin aiheutti hämmennystä. Istuin hississä peiliin tuijottaen ja yritin haukata peilikuvaa. Se toinen koira teki koko ajan ihan samalla tavalla, ihme apina. Onneksi tuijottava apina ei tullut ulos meidän kanssa vaan tajusi odottaa hississä : )
Illaksi saimme kiusaksemme hirmuisan myrskyn räntäsateella höystettynä. Jahtasin tuulen riepottelemia hiutaleita loikkien eikä asioiden tekemisestä meinannut tulla mitään. Pitää ottaa kaikki riemu irti lumesta niin kauan kuin sitä riittää : )
Viime viikolla vesi- ja ruokakipponi alle viritettiin hassu teline. Se on kuulemma ruokabaari ja isot pojat syövät sellaisesta. Se siitä makailuasennossa syömisestä sitten. Harrastin toisinaan sitä, että makasin ruokakipon edessä, kallistin kippoa tassulla ja söin lattialle kierivät nappulat. Jos nappulat kierivät kauas, kurkottelin pitkän huiskeaa varttani tai ryömin ruuan perässä. Kallistelin kippoa kunnes se oli tyhjä, sitten kellahdin kyljelleni ja nukahdin. Miten niin Lemmy laiskiainen?

Ei kommentteja: