Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Meitsi sai postia!


Meitsi sai ihka ekan omalla nimellä olevan postin! Ponnari assarina avasi kirjekuoren ja sieltä paljastui uhan huippu hieno kuolapyyhe. Kirjekuoren vasemmassa yläkulmassa oli teksti: Greetings from Crufts T: Viivi & Satu
Aika huippuja tuliaisia, nyt on kuulemma koko skottikvartetilla (Mildred, meitsi, Bram ja Angus) samanlaiset kuolapyyhkeet:) Kiitos Ihanaisille, on meitsillä vaan huippuja ystäviä!
Mitäkös torstaina muuta sitten tapahtui.. Ei kai mitään ihmeitä. Niin paitsi että treenasin Ponnarin kanssa uutta juttua. Ponnarilla oli kädessä muutama nakin pala ja käsi oli ihan nenäni edessä. Kun Ponnari sanoi: Jätä, niin meitsin piti hiffata, ettei nakkeihin saa koskea. Jos koitin ottaa nakkia, käsi meni kiinni. Kun käsi läpsähti pari kertaa kiinni, tajusin että tekemättä mitään saa palkinnon. Oppi upposi kuin kuuma veitsi voihin ja teimme illan mittaan muutamaan kertaan tuota juttua. Myös seisoskelua treenattiin, nyt niin että piti malttaa olla paikoillaan vaikka Ponnari liikutteli jalkojani. Ihan ookoosti sekin sujuu kun muistaa vaan pitää katseen nakissa : )
Hampaiden harjaustakin on harjoiteltu, maksalta maistuva hammastahna on kyllä hyvää. Sillä hammasharjalla saa suhata meitsin suussa niin paljon kun lystättää kunhan harjassa on riittävästi hammastahnaa. Nams!
Odotteleminen ei todellakaan kuulu tämän pojan lempipuuhiin. Kun lähdimme ulos, niin Ponnari kääntyi rappukäytävässä painamaan kotioven kiinni ja sillä välin ehti jo kuulua flots, kun kaaduin kyljelleni lattialle. Kuka jaksaa tyhjän panttina seisoskella 2 sekuntia kauemmin? Ei ainakaan meitsi, Lemmy laiskiainen: )

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Lemmy laiskiainen on tyypillinen bullmonsteri...nää Untsit ja Titot on vaan poikkeuksia valtajoukosta :)