Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 19. maaliskuuta 2011

Herra hyrskyn myrskyn


Ponnari peruu kaikki aiemmat lausuntonsa joissa viitataan meitsiin laiskiaisena tai rauhallisena. Perjantaina oli taas sellainen hulabaloo päällä että huh! Kyytiä sai taas metallinen lelukopan virkaa tekevä tynnyri. Ponnarin ollessa keskittynyt omiin juttuihinsa, raahasin leluämpärin makuuhuoneeseen. Ei siinä muuta ihmeellistä kuin se, että makkarin ovessa on portti. Portti on hiukan leveämpi kuin lelukoppa ja portin ollessa auki siihen jää silti sellainen noin 10 sentin kynnys. Sitkeästi raahasin kopan kynnyksen yli, tyhjensin sisällön lattialle, nostin pöntön sänkyyn ja aloin riehua. Riehuntavaiheessa Ponnarikin havahtui ja tuli katsomaan mikä pyörremyrsky makkarissa oikein mellastaa. Ponnari pyöritteli päätään ja mietti että onko meidän vedessä jotain viirotusta lisäävää vai onko vikaa haettava peiliin katsomalla. Noh, jäin riekkumaan leluineni ja onnistuin vielä irrottamaan portin niin että se rysähti komeasti kolisten lelujen päälle. Siitäkös innostuin vaan lisää ja aloin repiä leluja pois pahan portin alta. Tässä vaiheessa Ponnari nosti portin sängylle ja jätti minut leluineni jatkamaa leikkiä.
Ulkona meno oli jokseenkin yhtä riehakasta ja purin energiaa loikkimalla lumikinoksissa kuin pieni pupujussi. Kaivoin taas yhden tölkinkin esiin hangesta ja annoin oman panokseni ruokarahastoon :)
Torstaina aloitettu jättämisen opettelu jatkui ja edistyi. Hommaa testattiin nyt ulkona ja pienen alkukankeuden jälkeen hoksasin mitä tällä jättämisellä ulkona haettiin. Tavoite on ilmeisesti saada kivien ja risujen syönti loppumaan. Noh, jos vaihtoehtoina ovat kivet, risut ja nakit niin ei liene vaikea arvata, minkä noista valitsen :)

3 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

TÄÄ ON NIIN SKOTTIEN JUTTU!! Ollaan muka laiskimuksia, mutta sitten selän takana alkaa puuhastelu..Odottakaa vaan, meillä se on Mildred kuka on laittanut pakastearkun, kolme kevaria, ilmastointikoneen, kokonaisen seinän yms yms remonttiin..Sieltä se todellinen luonne alkaa löytyä!

Unknown kirjoitti...

Hyvä tietää mitä on odotettavissa.. Hyvin kyllä hämäävät ja antavat itsestään laiskimuksen kuvan...

Riikka kirjoitti...

HIH! hyviä uutisia! kyllä niitä viirotuskohtauksia alkaa tulemaan useammin :):):) Alkaa tulemaan Untsin toilailut mieleen :)