Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Känkkäränkkä


Tiistaina vietin viikonlopun neljättä päivää Parran kanssa kotosalla. Iltapäivällä ajaa hurautimme hakemaan Ponnarin töistä ja käänsimme auton kohti Raisiossa sijaitsevaa Koira-Kissaklinikkaa. Mukava lääkärisetä tarkisti sirun toimivuuden ja kirjasi tietoni ylös, kuunteli sydäntä, katseli hampaat sekä korvat ja lopuksi tuikkasi meitsiin pari rokotusta. Hiukan koitin venkoilla pöydällä seistessäni mutta lääkäri ei siitä ollut moksiskaan ja antoi meitsin pussata moiskauttaa itseään. Ihan kiva heppu : ) Olen kaikin puolin terve ja kulmahampaatkin alkavat vaihtua, ei tässä enää mitään vauvoja olla. Painoa on 24.6 kiloa ja olen sopusuhtainen pikku jässikkä.
Lääkäristä ajoimme kotiin ja Ponnari veikin meitsin pienelle lenkille Parran kokkaillessa ruokaa. Ulkona yritin metsästää paria varista jotka keikkuivat lumipenkalla, ihan meitsin kävelyreitillä. Varikset voittivat tämän erän ja kohta mielenkiintoni olikin jo puussa vilistävässä oravassa. Sisällä sain kokkailun lomassa hiukan herkkuja kun Parta leikkeli lihaa. Slurps!
Illalla minuun iski känkkäränkkä. Iltaruuan jälkeen kun piti lähteä ulos, niin nappasin ensin lelukopasta kattimatin ja yritin ottaa kaverin mukaan ulos. Kun Parta ei suostunut tähän diiliin, nappasin kilpparin suuhuni. Kun kilpparikin vietiin minulta, menin makaamaan kyljelleni enkä suostunut liikkumaan. parta joutui hilaamaan meitsiä pitkin lattiaa että pääsimme ovesta ulos. Sisälle tullessamme kun panta oli saatu pois kaulasta, nappasin kilpparin suuhuni ja laukkasin sohvalle Ponnarin luo kantelemaan Parran päätöksistä jättää kaverit sisälle ja pakottaa meitsi ulos. Siinä sitten Partaa mulkoillen leikin kilpparini kanssa. Pienimuotoinen teinidepressio : ) Onneksi en jaksa möksöttää kauaa ja pian meninkin jo kiltisti Ponnarin kanssa makuuhuoneeseen nukkumaan.

4 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Tuo kyleltään makaaminen ja pannasta vetäminen lattiaa pitkin kuulostaa NIIIIN tutulta!! Lenkille ei tekis aluksi mieli koskaan, mutta kun seisomaan pääsee niin vauhtia ei saa loppumaan :) Samoin kun illalla pitäis mennä nukkumaan makkariin, käsky 'omaan huoneeseen' tarkoittaa Mildredistä sitä, että pitää kaatua samantien kyljelleen...jännä että perheen muilla se tarkoittaa kipaisua makkariin :P On nää vaan lupsakoita nää skotit!

nofo kirjoitti...

Höh, haluaahan kuka tahansa frendit mukaan ulkoilemaan. Mullapa onkin uusi kaveri Lemmylle odottamassa....

Rouva G kirjoitti...

Toi äskeinen kommentti tuli siis kummitädiltä... Työkoneella on joku jättänyt tunnuksensa sisään, kätevää!

Unknown kirjoitti...

Kuulostaa siltä että kyljelleen kaatuminen on Skottien juttu, saas kattoa miten tulevat skottitähdet pitävät perinteitä yllä :)
Uusi leikkikaveri Lemmylle, jei!