Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Viikonlopun tiivistelmä


Lauantaina meillä kävi aamukahvilla Jukka, Miia ja sellainen puolimetrinen tyttö. Pikkuruinen tyttö on Jukan ja Miian esikoinen, vielä nimetön kaunokainen. Hiukan tuo mini ihmetytti minua mutta kauaa en jaksanut kummastella vaan aloin hommailla omiani. Tosin kun mini alkoi ruokailla maitobaarissa, yritin kovasti tunkea sohvalle tarkkailemaan tätä toimenpidettä mutta epäonnistuin lukuisista yrityksistä huolimatta. Parta lähti töihin, kyläilijät lähtivät katsomaan miten näyttelyyn viedyt rotat olivat pärjänneet ja meitsi jäi Ponnarin kanssa kotiin. Olisin kovin ollut lähdössä rottanäyttelyyn mutta meitsiä ei nyt tällä kertaa kelpuutettu mukaan. Päivän mittaan pyrähdeltiin ulkona, harjoiteltiin istumista sekä seisomista ja otettiin torkkuja sohvalla. Ai niin, osallistuin taas ruokarahojeni ansaintaan ja toin sisälle yhden pantillisen juomatölkin. Tölkki ei edes kärsinyt ihmeemmin vaurioita : )
Raivo Roosnaksi meitsiä kutsuttiin sunnuntaina, eikä edes ihan syyttä : ) Riepotin lelukopan sisällön eteisen lattialle useampaan otteeseen ja annoin metalliselle kopalle kyytiä. Lopuksi raahasin kopan sisältöineen ruokapöydän alle, kaadoin kopan ja mylläsin leluja pää lelulaatikon sisällä. Ulkona hyppelin hurjia loikkia kinoksissa, jahtasin risuja ja kaikkea tielle osuvaa ja kiepuin kuin hyrrä. Energiatasot olivat kohdillaan : ) Vastapainoksi otin tehotorkkuja häkissä, sohvalla, pöydän alla ja eteisen lattialla. Sunnuntaina ulkosalla sai loiskutella vesilätäköissä ja meikä pojan tassut ei ole kuulkaa sokerista. Painelen menemään oli vettä tai ei. Tassujen ja mahan kuivauksilta ei siis ole vältytty mutta nuo toimenpiteet eivät meitsiä häiritse, samoin kuin ei suihkussa käyntikään. Ponnari kutsuukin aina välillä minua Lemmy lehmänhermoksi kun en tunnu hermostuvan mistään. Parta oli sunnuntainakin töissä joten päivän hengailin Ponnarin kanssa harjoitellen, riekkuen, nukkuen ja syöden. Onneksi meitsin viikonloppu on taas 4 päivän mittainen ja saan hengailla maanantain ja tiistain Parran kanssa poikien juttuja tehden : )
Ai niin, sukulaistyttöni Mildred teki Viivin kanssa taikojaan viikonloppuna naapurimaassa ja tuliaisiksi tytöt toivat reissultaan 3 titteliä Miltsulle. Kaunokainen on nyt Latvian Junior Winner 2011 & Latvian & Estonian JuniorChampion. Aikamoinen saavutus pikkulikalta! Onnea x tuhat!

2 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Mildred kiittää onnitteluista! Paljon terkkuja sedälle, samaa lätäkköleikkiä harrastellaan täälläkin, hienohelmoja ei ainakaan olla :P

-Viivi ja sihteerikkö

Riikka kirjoitti...

Lemmy lehmänhermo :):):)