Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 22. helmikuuta 2011

Viikonlopun jatkopala jota maanantaiksikin kutsutaan


Maanantaina oli Parran vapaapäivä ja meikä lellivauva vietti siis 3 päivän viikonloppua. Ihan parhautta! Ponnarin ollessa töissä meille tuli aamupäiväkaffelle Parran keittiöpäällikkö, Sillilän Paroni. SP hengaili meitsin kanssa Parran keitellessä kahvia ja taas sain melkoisen määrän kehuja ja rapsutuksia.
Kelpaa olla meitsi : )
Ponnari tuli töistä kotiin Lemmikkieläinliike Zoo Jatarin kautta. Tuliaisiksi kotiin tuli meitsin poseerauspotretti joka otettiin viime viikon maanantaina. Kuvassa istuu vakavailmeinen nuorimies.. Ponnari laittoi kuvaajalle kyselyn, josko kuvan saisi julkaista täällä niin että muutkin näkisivät edes yhden asiallisen otoksen minusta.
Illalla kiipustin pariin otteeseen sohvalle ihan omin voimin, niin ne lihakset kehittyvät : ) Tai sitten selitys on se, että olen vaan kasvanut korkeutta riittävästi. Sohva on kyllä paras paikka, harmi vaan että olen Unton tavoin viehättynyt juuri siitä paikasta jossa Partakin tykkää hengailla. Eli heti kun Parta nousee paikaltaan, luikahdan siihen äänettömästi ja aloitan vienon kuorsaamisen : )
Viime viikolla sattui hassu juttu kun olin ulkona Ponnarin kanssa. Ihan alkumatkasta tapasin pientäkin pienemmän kettuterrierin pennun Astan. Astalla taisi olla aika kylmä vaaleanpunaisessa villaliivissään koska heti parin nuuhkaisun jälkeen Asta painui etujalkojeni välistä mahani alle lämmittelemään. Hassu pikkuinen! Astaa ulkoilutti reipas alakoululaisen ikäinen tyttö joka kertoi tohkeissaan että Asta on ollut heillä viikon ja äiti lähetti heidät ulos pois siivouksen tieltä. Mainio parivaljakko : )

3 kommenttia:

lessu kirjoitti...

Pienen herra Lemmyn päivän touhut kuullostavat mukavilta,ihanaa koiranelämää!!!Kiva juttu,kun Unto pysyy menossa mukana ja seurailee Lemmyn touhuja,suojelusenkelinä...<3 <3 <3

Unknown kirjoitti...

Kiitos Lessu, tuntuu hyvältä pitää Unto kaitsemassa pikkuista :)

Riikka kirjoitti...

Voi miten ihana kuva ! toinen on viisaan näköinen :)